Wat en wie wil ik bereiken met mijn site? Verwacht niet dat je website binnen een week goed gevonden wordt in Google. Beter is je site onder de aandacht te brengen via media als Facebook, Twitter en Linkedin. Het genereren van verkeer naar je site is een goede manier om deze hoger in de Google resultaten te laten komen.

Welke informatie wil ik kwijt op mijn site? Mensen zitten bijvoorbeeld niet te wachten op lange lappen tekst maar wel op beknopte en duidelijke informatie. Less is more!

Bedenk een eenvoudige structuur voor je site. Kijk eens rond hoe anderen het aanpakken en wat je daar wel en niet goed aan vindt.

Denk goed na voordat je een domeinnaam registreert, vaak ben je veel duurder uit dan een aanbieder je doet geloven. Ik heb een aantal bedrijven in mijn netwerk die dit perfect voor je regelen voor een schappelijke prijs. Bijkomend voordeel is dat je dan ook meteen over een goed hostingpakket beschikt (hosting is eenvoudig gezegd een plek online waar je websitedocumenten die je site vormen geplaatst worden).